Kan mijn werk op een creatieve manier vormgeven

Abigaël Vooijs-Camron
Gedragsdeskundige regio Haarlemmermeer

 

Over ons

Ons Tweede Thuis als werkgever

Wij werken samen aan een goed leven voor mensen met een beperking. En dat krijgen we alleen voor elkaar als we samenwerken, als medewerkers plezier hebben in hun werk en in hun kracht staan. Lees hoe we dit bereiken.

Lees meer

Warm Welkom

Kies jij voor ons, dan zorgen wij ervoor dat jij je snel bij ons thuis voelt. Een warm welkom noemen we dat. In een periode van 60 dagen zorgen we dat je goed ingewerkt wordt in je functie en dat je je betrokken voelt bij de locatie en bij Ons Tweede Thuis als organisatie.

Lees meer

Zorg goed voor jezelf

Om er voor een ander te kunnen zijn, moet je goed voor jezelf zorgen. We organiseren veel leuke activiteiten die te maken hebben met ontwikkeling, vermaak, verbinding en lekker bewegen, speciaal voor medewerkers van Ons Tweede Thuis.

Lees meer

Jouw ontwikkeling

Ons Tweede Thuis stimuleert en ondersteunt jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroei, zodat jij je talenten kunt benutten.

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou o.a. een salaris volgens CAO Gehandicaptenzorg, uitzicht op een vast contract en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Lees meer

Onze cliënten

JIJ & IK is onze algemene deler: wij werken bij Ons Tweede Thuis samen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet- aangeboren hersenletsel.

Lees meer