Unieke kansen bij behandelstaf

Of je bij ons nu werkt als arts, als verpleegkundige of als gedragsdeskundige, je staat nooit alleen in je werk. Je bent echt onderdeel van een team van de begeleiders, gedragstherapeuten en familie om een cliënt heen. Je krijgt bij Ons Tweede Thuis veel eigen regie in hoe je jouw professie vorm wilt geven. Je kunt je eigen werkzaamheden zelf plannen en je krijgt de ruimte om te komen met aanpassingen in de benadering van de cliënten en de behandeling.  

Bekijk vacatures

Over Ons Tweede Thuis

Ons Tweede Thuis is een vooruitstrevende organisatie gericht op de allerbeste zorg voor cliënten met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, niet-aangeboren hersenletsel of autisme. Van alle leeftijden. Zij wonen in een van de locaties of bezoeken dagcentra of wonen zelfstandig en krijgen ambulante begeleiding.

Onderzoek en nieuwe therapieën 

We hebben een AVG poli, met onder meer veel kennis van epilepsie. We werken samen met het Ben Sajet Centrum. Samen met Ben Sajet Centrum onderzoeken we hoe we kunnen bijdragen aan een goed leven voor onze cliënten. Gezamenlijk zoeken we naar nieuwe behandelingen en therapieën en we evalueren ze in de praktijk. Denk aan logopedie in het zwembad, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, weerbaarheidstraining zodat de cliënten zelf hun grenzen leren aangeven ook als ze moeilijk of niet kunnen communiceren.   

Innovatie in de praktijk 

We zetten ook graag in op vernieuwing. Vernieuwing die juist ook gestimuleerd wordt door de behandelstaf. Zo hebben we een slimme sok ontwikkeld: een chip geeft aan als een cliënt die niet kan praten, spanning ervaart. En we werken nu met een serious game voor onze cliënten die hen helpt om zich op verschillende fronten sneller te ontwikkelen.  

"Ons Tweede Thuis werkt niet erg top down. Ons uitgangspunt is dat we dat doen wat goed is voor de cliënt. Zo kan iedere medewerker bijdragen aan een betere behandeling en daarmee een beter leven voor de cliënt."
Elize Middelhoven, hoofd Behandeling

Waarom Ons Tweede Thuis

  • Je draagt bij aan een goed leven voor mensen die het ‘t hardst nodig hebben. 
  • Je werkt samen met collega’s die zich graag voor de bewoners en voor elkaar inzetten. 
  • Jouw initiatief, ideeën en ontwikkeling staan bij ons hoog in ‘t vaandel. Je krijgt daar alle ruimte voor, bv via scholing of aanvullende taken. We waarderen het als je een andere werkwijze aandraagt, een verbeterpunt signaleert of wilt meedenken over het beleid van de organisatie. 
  • Je kunt meedoen met wetenschappelijk onderzoek of projecten zoals van Ben Sajet Centrum. 
  • Bij Ons Tweede Thuis staan de cliënten en de medewerkers beiden op nummer 1.  
  • Heb jij specifieke wensen? Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. 

Meer weten over werken voor de behandelstaf van Ons Tweede Thuis

Ben je benieuwd of jij een rol kunt spelen als arts, verpleegkundige of gedragsdeskundige bij Ons Tweede Thuis? En welke rol jou dan het beste zou passen? Bekijk dan onze vacatures.  

Naar vacatures

Ben je er nog niet helemaal uit of heb je vragen?
Neem dan contact op met onze recruiters.
 
Mail Sjoukje of bel 06-50192848
Mail Martijn of bel 06-25711830

We kijken uit naar je reactie. 

Contactgegevens

Recruiters
Sjoukje Bossenbroek
06-25711830
Mail Sjoukje

Martijn Smit
06-50192848
Mail Martijn

Werken en leren
BBL en BOL

Pauline Turenhout
Kim Pasman
0297-353871
stage@onstweedethuis.nl

"In de langdurige zorg leer je cliënten echt kennen.
Je loopt een stuk mee op hun levenspad."