kijk wanneer ik kan en schrijf me in. Zo eenvoudig is het!

Flex-medewerker

De Flexpool

Wil je flexibel werken, extra uren draaien of wil je eens een kijkje nemen op een andere locatie? Misschien is de Flexpool iets voor jou. In de Flexpool komt vraag en aanbod van openstaande diensten bij elkaar. Zo zorgen we ervoor dat mensen die flexibel willen werken of extra willen werken die mogelijkheid krijgen en de openstaande diensten op de locaties gevuld worden. Bijkomend voordeel: je kunt eens een kijkje nemen op een andere locatie en ervaring opdoen in het werken met cliënten uit andere doelgroepen; super interessant!

Voor wie is de Flexpool?

De Flexpool is er zowel iedereen. We hebben zowel functies voor ervaren zorgmedewerkers als voor chauffeurs, koks of huishoudelijke medewerkers.
Voor absolute starters binnen de zorg is de Flexpool nog niet geschikt, omdat er van je wordt verwacht dat je volledig mee kunt draaien als ze op een locatie iemand tekort komen. Als je iets verder bent in je carrière, is de Flexpool juist heel geschikt, omdat je zo ervaring kunt opdoen op verschillende locaties. Je krijgt de kans om een kijkje in de keuken te nemen op een andere plek, en je kijkt weer met een andere blik naar je werkzaamheden en verantwoordelijkheden.
Voor de functies zonder zorgdiploma is minder tot geen ervaring vereist.

Wat is een reden om me in te schrijven?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen zich inschrijven voor de Flexpool.

  • Iets extra’s te verdienen;
  • ervaren hoe het is om met een andere doelgroep te werken;
  • volledige regie over je eigen rooster en zo de meest passende diensten draaien en je eigen vakantie inplannen.

Aantal uren

Moet ik een vast aantal uur bijspringen als ik me inschrijf voor de Flexpool?
“Nee hoor, dat hoeft niet. De ene maand heb je misschien wat meer tijd over dan de andere maand. Er is geen minimumaantal uur. Je kijkt gewoon zelf wanneer en hoeveel je wilt werken. Je kan dan ook kiezen voor een 0-uren contract (voor naast je huidige contract), of een contract met het aantal uren dat voor jou uitkomt!”

Ervaringen

Hoe ervaren de Flexpool deelnemers het om op deze manier bij te springen?

De medewerkers zijn erg enthousiast, en vinden het fijn dat ze zo warm worden ontvangen. Er wordt echt duidelijk gemaakt aan ze dat ze welkom zijn. Ook vinden veel mensen het fijn om, zeker als ze al veel ervaring hebben, op deze manier te onderzoeken of werken op een andere locatie of een andere doelgroep bij ze past. En tot slot wordt de regie over het vullen van je eigen rooster wordt als zeer positief ervaren.

Ik kijk wanneer ik kan en schrijf me in. Zo eenvoudig is het. De ene week werk ik twee dagen, de andere vier. De diversiteit van de locaties en doelgroepen spreekt me erg aan. Ik zie hoe ze er werken en hoe de bewoners zijn. Het geeft mij de vrijheid om zelf te kiezen waar ik wil werken. — Flexer

Geïnteresseerd?

Interesse om te werken bij de Flexpool van Ons Tweede Thuis? We zijn altijd op zoek naar nieuwsgierige nieuwe collega’s die bruisen van enthousiasme om bij te dragen aan de zorg voor mensen met een beperking. Solliciteer dan via de knop hieronder!

Solliciteer direct

Contactgegevens:

Nieuwsgierig geworden en eerst nog iets meer weten? Neem dan contact op met de Flexpool via 0297-353898 of via flexpool@onstweedethuis.nl.