100 dagen in dienst Jeroen Creemers

Ik was werkzaam in de commerciële wereld als retailmanager. Ik had al langere tijd twijfels of dit werk nou echt bij mij paste. Ik hoorde steeds vaker van familie en vrienden dat ik het eens ergens anders moest proberen. In de zorg bijvoorbeeld. Een aantal beroepstesten later heb ik die keuze gemaakt. Corona heeft hier ook wel een bijdrage aan gehad. Ik ben sportief en wil graag fit blijven, dus de hele dag thuis zitten met een laptop is echt niks voor mij.

Geen standaard baan
Ik ben gaan zoeken naar banen in de zorg op vacaturesite ‘Indeed’. Daar viel mijn oog op een vacature van Ons Tweede Thuis. Geen standaard baan maar een leer/werktraject. Dit sprak mij heel erg aan. Ik ben nu begeleider en doe daarbij de opleiding tot verpleegkundige. In september 2020 ben ik begonnen en nu, 100 dagen verder, heb ik het nog steeds naar mijn zin! 

Ik ontwikkel me elke dag verder
Bij locatie de Veste werk ik met mensen die niet aangeboren hersenletsel hebben. Ik heb het altijd leuk gevonden om in contact te zijn met mensen. Werken met je gevoel.  Dat doe ik hier met fijne cliënten in een leuk team waar een goede sfeer hangt. Ik leer veel en ontwikkel me elke dag verder. Dat is belangrijk voor mij. Kortom, ik heb het super naar mijn zin bij Ons Tweede Thuis. 

Een fijne en veilige werkomgeving
Bij mij op de locatie is alles strak geregeld in deze corona crisis. Er wordt goed rekening gehouden met de maatregelen en daardoor voelt het voor mij altijd als een veilige werkomgeving. Vanaf het Dienstencentrum wordt goed gecommuniceerd met duidelijke berichtgeving op het intranet. Daar kan ik bovendien makkelijk vinden wat ik moet weten op het gebied van regelgeving, protocollen en heel veel meer.

Een plek waar ik me thuis voel
Ons Tweede Thuis investeert echt in mij als persoon en ik vind dan ook dat ik deze kans moet pakken. ’s Avonds nog even in de boeken duiken? Geen probleem!  Ik zit eindelijk op een plek waar ik me thuis voel. 

Contactgegevens

Recruiters
Sjoukje Bossenbroek
06-25711830
Mail Sjoukje

Martijn Smit
06-50192848
Mail Martijn

Werken en leren
BBL en BOL

Pauline Turenhout
Kim Pasman
0297-353871
stage@onstweedethuis.nl

"In de langdurige zorg leer je cliënten echt kennen.
Je loopt een stuk mee op hun levenspad."