Leren en werken | stage

Ook zin in een nieuwe baan, in leren én werken? We werven nu nieuwe leerlingen voor begin 2021.
Heb je vragen over werken en leren of opleidingen? Bel dan naar Judith van der Wulp of Anne Schouten: 0297-353871 of stuur een mailtje naar stage@onstweedethuis.nl (ook voor BBL-trajecten)

Of kijk gewoon even naar Anne en Martijn. Zij vertellen alvast iets over leren en werken bij Ons Tweede Thuis.

Bekijk de vacatures leerlingen 

Zinvol werk

Op zoek naar een mooie baan? Naar zinvol werk? Wie je bent is bij ons net zo belangrijk als wat je kunt. Heb je nog geen ervaring in de zorg? Ook dan ben je van harte welkom. We nemen je graag hieronder mee met de belangrijkste informatie die nodig is om een goede keuze te maken. 

Lees hieronder verder voor werken en leren (BBL) en klik hier voor stage (BOL)

Wil je het vak van (assistent-)begeleider leren?

Bij ons kun je werken en leren combineren. Er zijn veel verschillende leerwerkplekken. Op de ene werkplek geef je intensieve begeleiding en persoonlijke verzorging, ergens anders ondersteun je mensen met (complexe) gedragsproblematiek. Samen kijken we wat het beste bij je past. Lees hier meer over de verschillende doelgroepen.

Bij ons aan het juiste adres

Zoek je leuke collega’s die hun kennis willen delen en met wie je goed kunt samenwerken? Ben je op zoek naar een afwisselende baan met ruimte voor vrijheid en autonomie? Deins jij niet terug voor een uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Elke dag zetten ruim 2.400 collega’s zich in voor een goed leven voor mensen met een beperking. Trots op hun werk en heel betrokken. Ook iets voor jou?

Over de financiële kant van de zaak

Als je werken en leren combineert is dat de beroepsbegeleidende leerweg, BBL. Je bent dan in dienst van Ons Tweede Thuis. Je krijgt een salaris: vanaf 21 jaar FWG 30 (minimaal €1.765,- en maximaal €2.633,-  bruto op basis van een 36 uurige werkweek exclusief ORT en overige toeslagen) volgens CAO Gehandicaptenzorg. Ons Tweede Thuis vergoedt het college- en boekengeld.

Ervaringen medewerkers

Waarom Ons Tweede Thuis?

  • Ons Tweede Thuis is een leerbedrijf, gecertificeerd door S-BB.
  • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling, ideeën en initiatief en een goede werksfeer met leuke collega’s.
  • Leerarbeidsovereenkomst met afspraken over het aantal uren dat je werkt en je salaris. Je werkt tussen de 24-32 uur, in wissel- en weekenddiensten. Daarnaast ga je één dag per week naar school en volg je een beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Je combineert zo leren en werken.
  • Alles wat je tijdens de opleiding leert, kun je direct toepassen in de praktijk.
  • Je leert een nieuw en inspirerend vak, terwijl je met een salaris meteen aan het werk kunt.
  • Wij betalen jouw collegegeld, studieboeken en een deel van je lestijd.
  • Met ruim 80 locaties hebben we altijd een mogelijkheid die bij jou en je opleiding past.
  • Er zijn leerwerkplekken in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer en Uithoorn.
  • Een snelle start: we werven het hele jaar nieuwe leerlingen en zij-instromers. Zelfs ver voor het starten van je opleiding, kun je al bij ons aan de slag!
  • Professionele begeleiding; leren hoef je bij ons niet alleen te doen. Tijdens je studie krijg je ondersteuning van een werkbegeleider en een praktijkopleider. Met elkaar proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw leervraag.

Je kunt bij Ons Tweede Thuis terecht voor allerlei opleidingen waarbij we veel samenwerken met het ROC van Amsterdam. Bekijk hier hoe deze samenwerking verloopt. Klik hier voor een overzicht.

Contactgegevens

Recruiters
Sjoukje Bossenbroek
06-25711830
Mail Sjoukje

Martijn Smit
06-50192848
Mail Martijn

Werken en leren
BBL en BOL

Anne Schouten
Judith van der Wulp
0297-353871
stage@onstweedethuis.nl

"In de gehandicaptenzorg leer je cliënten echt kennen.
Je loopt een stuk mee op hun levenspad."
Ons Tweede Thuis gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close