Leerwerktrajecten: leren en werken bij Ons Tweede Thuis

Solliciteer direct

Wil jij graag werken in de gehandicaptenzorg, maar heb je nog geen opleiding? Bijvoorbeeld omdat je net van school komt, of omdat je nu werkzaam bent in een ander beroep en als zij-instromer wilt beginnen in de gehandicaptenzorg. Geen probleem! Bij Ons Tweede Thuis bieden we leerwerktrajecten. Dit zijn BBL-trajecten, waarbij je het werken op één van onze locaties combineert met één dag per week in de schoolbanken. Superhandig, want je kunt wat je leert direct in de praktijk brengen, je opleiding wordt betaald én je ontvangt een salaris. Je wordt bovendien goed begeleid door een werk en trajectbegeleider. Lees daarover het verhaal Ashley en Judith

Klinkt dit aanbod interessant? Fijn! Wij komen graag met je in contact. Dan bespreken we je wensen en kijken we naar de mogelijkheden. We werken voor onze leerwerktrajecten samen met de reguliere opleiders in de regio. De leerwerktrajecten die wij aanbieden zijn:

  • Verzorgende IG/ Maatschappelijke zorg niveau 3 (driejarig combitraject)
  • Maatschappelijke zorg niveau 4 (driejarig traject)
  • MBO-Verpleegkunde (vierjarig traject)
  • HBO-Verpleegkunde (twee- tot vierjarig traject, afhankelijk van vooropleiding)
  • HBO Social Work (vierjarig traject)

Ook verkort leerwerktraject mogelijk

Heb je al enige ervaring in de zorg? Misschien is ons verkorte leerwerktraject in samenwerking met het ROC van Amsterdam dan iets voor jou. Je kunt de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 3 of 4 dan in twee jaar afronden. Denise is zij-instromer en volgt het verkorte leerwerktraject. Lees haar ervaringen.

Waar kan ik me aanmelden?

We zijn nieuwsgierig naar jouw motivatie en eventuele ervaring. Op basis daarvan adviseren we je een passend leerwerktraject. Solliciteren kan via de button. Maar beter nog: neem contact op met Pauline of Kim, onze Praktijkbegeleiders, om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Interesse in een leer-werk traject bij Ons Tweede Thuis? We zijn weer volop op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die aan de slag willen in de gehandicaptenzorg maar nog geen zorgdiploma hebben.

Iets voor jou, check onze vacature

Meer weten, check de FAQ over werken en leren, of lees de ervaringen van onze leerlingen en zij-instromers.

Solliciteer direct

Waarom Ons Tweede Thuis?

  • Er zijn bij Ons Tweede Thuis genoeg mogelijkheden. We zijn er voor verschillende cliëntgroepen: mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel. En voor mensen van alle leeftijden: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.
  • We hebben 90 woon- en dagbestedingslocaties verspreid over Amstelland, Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam en Diemen.
  • Wij geloven in de kracht van JIJ en IK. We doen het samen. Je komt te werken in een team waar veel ruimte is voor jouw initiatief en waar belang wordt gehecht aan een fijne sfeer en veel werkplezier.
  • We zijn een lerende organisatie en vinden het belangrijk dat je je na je opleiding ook verder kunt ontwikkelen. Zo bieden we jou bijvoorbeeld toegang tot de online trainingen van GoodHabitz. Ook kun je interne cursussen volgen en je functie uitbreiden met andere rollen en bijdragen aan projecten.

Meer informatie over Ons Tweede Thuis en wat wij te bieden hebben vind je op deze website.

Contactgegevens

Recruiters
Sjoukje Bossenbroek
06-25711830
Mail Sjoukje

Martijn Smit
06-50192848
Mail Martijn

Werken en leren
BBL en BOL

Pauline Turenhout
06-21375891
Kim Pasman
06-31142053
stage@onstweedethuis.nl

"In de langdurige zorg leer je cliënten echt kennen.
Je loopt een stuk mee op hun levenspad."