Werken en leren

Nieuw item

Op zoek naar een mooie baan? Naar zinvol werk? Wie je bent is bij ons net zo belangrijk als wat je kunt. Heb je nog geen ervaring in de zorg? Ook dan ben je van harte welkom.

Wil je het vak van (assistent-)begeleider leren?

Bij ons kun je werken en leren combineren. Er zijn veel verschillende leerwerkplekken. Op de ene werkplek geef je intensieve begeleiding en persoonlijke verzorging, ergens anders ondersteun je mensen een paar uur in de week. Samen kijken we wat het beste bij je past.

Bij ons aan het juiste adres

Zoek je leuke collega’s die hun kennis willen delen en met wie je goed kunt samenwerken? Ben je op zoek naar een afwisselende baan met ruimte voor vrijheid en autonomie? Deins jij niet terug voor een uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Elke dag zetten ruim 2200 collega’s zich in voor een goed leven voor mensen met een beperking. Trots op hun werk en heel betrokken. Ook iets voor jou?

Over de financiële kant van de zaak

Als je werken en leren combineert is dat de beroepsbegeleidende leerweg, BBL. Je bent dan in dienst van Ons Tweede Thuis. Je krijgt een salaris: vanaf 21 jaar FWG 30 volgens CAO Gehandicaptenzorg. Ons Tweede Thuis vergoedt het college- en boekengeld.

Waar zijn de leerlingplekken?

Op dit moment is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor opleidingen die starten in september 2019. We zijn al bezig met de werving voor opleidingen die starten in jan/feb 2020. Bijvoorbeeld op Sluis-Zicht in Nes a/d Amstel: leerling LVB+  en leerling ZEVB. Na de zomerperiode zullen er meer leerling vacatures op de website komen!

Benieuwd naar ervaringen van medewerkers?

Waarom Ons Tweede Thuis?

  • Ons Tweede Thuis is een leerbedrijf, gecertificeerd door S-BB.
  • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling, ideeën en initiatief en een goede werksfeer met leuke collega’s.
  • Leerarbeidsovereenkomst met afspraken over het aantal uren dat je werkt en je salaris. Je werkt tussen de 24-32 uur, in wissel- en weekenddiensten. Daarnaast ga je één dag per week naar school en volg je een beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Je combineert zo leren en werken.
  • Alles wat je tijdens de opleiding leert, kun je direct toepassen in de praktijk.
  • Je leert een nieuw en inspirerend vak, terwijl je met een salaris meteen aan het werk kunt.
  • Wij betalen jouw collegegeld, studieboeken en een deel van je lestijd.
  • Met ruim 80 locaties hebben we altijd een mogelijkheid die bij jou en je opleiding past.
  • Er zijn leerwerkplekken in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer en Uithoorn.
  • Een snelle start: we werven het hele jaar nieuwe leerlingen en zij-instromers. Zelfs ver voor het starten van je opleiding, kun je al bij ons aan de slag!
  • Professionele begeleiding; leren hoef je bij ons niet alleen te doen. Tijdens je studie krijg je ondersteuning van een werkbegeleider en een praktijkopleider. Met elkaar proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw leervraag.

Je kunt bij Ons Tweede Thuis terecht voor allerlei opleidingen. Klik hier voor een overzicht.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Astrid Bleeker, Anne Schouten of Anja van Leeuwen, via werkenenleren@onstweedethuis.nl of 0297 353871.

Contactgegevens

Sjoukje Bossenbroek
Recruiter

06-25711830
Mail Sjoukje 

"Je doet het hier samen, dus met elkaar.
Dat ervaar ik hier heel sterk. We vullen elkaar aan."
Ons Tweede Thuis gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.